Contro.bg
Събития
Дигитална трансформация – интелигентно управление на бизнес процеси за МСП

Дигитална трансформация – интелигентно управление на бизнес процеси за МСП

27.09.2022
10:00
Онлайн събитие

Какви са ефективните технологични решения за управление на бизнес процесите?

Цифровата трансформация на бизнеса е сред ключовите приоритети на Европейския съюз (ЕС), особено след пандемията, по време на която дигитално зрелите бизнеси се доказаха като по-устойчиви.

Очакванията са преките инвестиции в цифрови технологии, които да трансформират бизнеса, да продължат да се увеличават в следващите години, а предприятията да залагат все повече на формулиране и изпълнение на дигитални „пътни карти“, за да просперират.

За малките и средни предприятия обаче цифровата трансформация поставя сериозни предизвикателства, свързани най-вече с финансирането.

Как да намерите финансиране за цифровизация на бизнеса ви и как да управлявате разходите – това ще са двете ключови теми на уебинара „Дигитална трансформация – интелигентно управление на бизнес процеси за МСП?“.
По време на уебинара ще научите:

  • Какви са възможностите за европейско финансиране за цифрова трансформация?
  • Как да се възползвате от дигитализацията, за да печели бизнесът ви повече?
  • Как автоматизацията подкрепя ефективното управление на организацията?
  • Какви предимства имат дигиталните инструменти за бюджетиране, управление на разходите и договорите?

Събитието ще се проведе онлайн, чрез платформата Zoom.Участието е БЕЗПЛАТНО, но местата са ограничени и се изисква задължителна регистрация! След регистрацията ще получите имейл с потвърждение за Вашата регистрация. В деня преди събитието ще Ви изпратим и линк за достъп до събитието. ще Ви изпратим и линк за достъп до събитието.

Заявете демо
chevron-down